Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Festival Back to School

Sant Josep de sa Talaia

21 setembre @ 18:00

Veure cartell

Billy Flamingos, Dr Trapero, Stone Corners, Mezzclub i DJ Pato conformen el cartell de l’esperada XII edició del Back to School
El mític festival es celebrarà el pròxim dissabte 21 de setembre, a partir de les 18 hores, a la plaça de Sant Jordi i espera congregar, com de costum, centenars de persones.

Sant Josep de sa Talaia, 12 de setembre de 2024

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, a través de la regidoria de Participació, Formació i Festes, i l’associació Ses Barsetes han presentat avui la dotzena edició del festival Back to School que es celebrarà el proper dissabte 21 de setembre, a partir de
les 18 hores, a la plaça de Sant Jordi.

Felipe Ruiz, membre de Ses Barsetes, l’organitzador principal de l’esdeveniment, ha qualificat aquest festival com “la gran festa de la música eivissenca, un lloc on retrobar-nos després d’un gran estiu i donar pas a la primavera”.

“Gaudirem de les actuacions de Billy Flamingos, Doctor Trapero, Stone Corners i Mezzclub. A més, el mític DJ Pato farà que la festa no decaigui entre actuació i actuació”, ha explicat Ruiz. Així mateix, hi haurà servei de menjar a càrrec del club Basket Ses Salines i tots els beneficis aniran destinats a l’associació Ibiza In. La regidora de Participació, Formació i Festes, Isabel Castellar, ha destacat el compromís de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia a l’hora de donar suport a iniciatives com aquesta “que són una llegenda i un referent al municipi i a l’illa d’Eivissa”. A més, ha aprofitat l’ocasió per convidar “a tots els vesins a fer poble a la plaça de Sant Jordi, amb un esdeveniment on no faltarà la bona música, el bon menjar
i, sobretot la bona festa”.

A la presentació del Back to School també han acudit alguns integrants dels grups que actuaran com són Toni Bonet, baixista de Stone Corners i Billy Flamingos, que ha explicat que “serà una gran nit de rock, com hem pogut comprovar en altres edicions on hem participat; per a mi és com tocar a casa i és una ocasió molt important”. Per la seva part, Luis Iglesias, baixista de Dr Trapero, ha subratllat que el festival és “l’inici d’una temporada molt polida per als eivissencs, una època més tranquil·la on sortim i gaudim els que vivim aquí tot l’any; un esperit que enguany, on tots els grups som locals, es respirarà més que mai”.

Els grups

Billy Flamingos neix a Eivissa el 2017 de la mà de Guille Podevín i és aquest 2024 quan es reconverteixen en trio, amb Álex Costa a la bateria i Jose Cruz a la guitarra, practicant un rock cru i potent.

Les seves influències van des de l’indie, l’electrònica, el pop o l’stoner rock i això es reflecteix en l’evolució musical que presenta. Rock que conjuga classicisme fins a matisos contemporanis sense deixar indiferent ningú.

“Billy Flamingos” (2017) i “Oscuro Baile De Salón” (2023) són els seus dos discs publicats i que han portat la banda a girar per tot el país amb un potent directe de qualitat i a estar aquest estiu a festivals com Conexión Valladolid o Sonorama Ribera. Recentment han estat nomenats per la Revista Rolling Stones Mèxic com una de les 20 bandes que s’haurien de conèixer.

Dr. Trapero és un quartet que fusiona diversos estils sense encasellar-se. En els seus directes, definits per alguns com a explosius, conviden a ballar tot tipus de públic. Rumba, rock, swing i altres estils fan de cada cançó una barreja fresca i dinàmica. Les seves lletres, característiques per convertir el que és quotidià de la vida en drama o una comèdia, fan que el públic se senti identificat.

Stone Corners és una banda de Rock alternatiu d’Eivissa. Actualment, la banda està presentant el seu tercer àlbum, Visions, el llançament del qual va tenir Iloc aquest mateix any, en directe.

Per a aquest disc, la banda es va proposar pujar diversos esglaons a nivell sonor i compositiu. És un disc de Rock, on es poden escoltar les diferents influències musicals dels cinc membres de la banda, abastant el rock clàssic dels setanta, rock alternatiu actual, l’stoner, l’indie rock o fins i tot el swing. El disc combina temes ràpids i enèrgics, amb altres de més calmats.

Durant aquests anys, la banda ha actuat als millors festivals d’Eivissa, juntament amb bandes com León Benavente, Fuel Fandango, Sexy Zebras, Diners o Sex Museum entre d’altres.

Mezzclub és un projecte de jazz, electrònica i experimentació musical que explora constantment noves formes d’improvisació musical utilitzant llenguatges tan aparentment dispars com el jazz i la música electrònica, el funk, el soul o el hip hop per tal de crear nous i originals camins.

Detalls

Data:
21 setembre
Hora:
18:00
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Sant Josep de sa Talaia
Sant Josep de Sa Talaia, España + Mapa de Google