Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Divendres de cine – ‘Touch me not’ (No me toques)

Centre de Cultura Can Jeroni

27 novembre @ 19:30

Invitacions Gratuït

‘Touch me not’ (No me toques). 2018. 125 min.Romania.
Direcció: Adina Pintilie
Sinopsi: A la frontera entre realitat i ficció, ‘Touch me not’ segueix els viatges emocionals de Laura, Tomas i Christian. Ansiosos per intimar però al mateix temps amb por de fer-ho, intentaran superar els mecanismes de defensa i els tabús per arribar a ser lliures.

Sobre la base de la normativa que amb motiu de la COVID-19 regula la realització d’activitats culturals en espais tancats i a l’aire lliure, s’aplicaran les normes oportunes de control d’assistència i de seguretat i higiene vigents a la data de l’activitat.

Segons indica el BOIB núm. 187, de 29 d’octubre de 2020, pel que fa a la llibertat de circulació de les persones en horari nocturn, estan prohibits tots els desplaçaments i la circulació per les vies públiques de 22.00 h a 06.00 h. S’exclou d’aquesta prohibició el desplaçament fins al domicili habitual, quan es surti d’un acte cultural.

Mostra els detalls

Data:
27 novembre
Hora:
19:30
Cost:
Gratuït
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Centre de Cultura Can Jeroni
Carrer sa Talaia, 16
Sant Josep de sa Talaia, Illes Balears 07830 España
+ Mapa de Google
Telèfon:
971 801 513
Web:
https://www.facebook.com/CanJeronicentredecultura/

Invitacions

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Invitació Sessió 19:30 h.
Màxim dues invitacions per persona i reserva
0,00
0 disponible
Esgotat
Les invitacions reservades en bloc indiquen que són persones convivents, i poden estar agrupades. En cas contrari s'han de treure de forma individual
  • El nombre d'invitacions són per persona i reserva des del mateix correu electrònic. En cas contrari, únicament es validarà la primera reserva, si és el cas.
  • Les invitacions seran vàlides fins a 10 min. abans de l’hora de començament de l’esdeveniment i hauran de ser confirmades en la taula d’entrada.
  • Els qui acudeixin amb reserva, a partir d’aquest moment hauran de col·locar-se en espera com els assistents sense invitació. Una vegada arribat aquest moment, es permetrà l’entrada a aquells que no hagin fet reserva prèvia, per ordre d’arribada a Can Jeroni, fins a completar aforament.
  • En espectacles en viu (concerts, teatre, etc..) no es permetrà l’entrada a la Sala una vegada hagi començat. Si fos possible, es podrà accedir a la zona d’amfiteatre si no interfereix en el desenvolupament d’aquest. Si hi hagués descans, i quedessin places lliures, es podrà accedir a la Sala Principal en aquest moment.