Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

El Festín – Festival de Teatre Infantil 25/06

CEIP de Sant Jordi

25 juny @ 20:00

20h | ‘Utopía’ – Cia. Clownómadas

Clown, màgia i fantasia- 50 min – per a tots els públics

Viure pot significar solitud. I en aquests casos, el remei pot ser la rutina. Per a Rumbo, el protagonista d’aquesta història, allò que us connecta amb la seua realitat són els seus petits rituals quotidians…

Aquest espectacle transportarà el públic a un món paral·lel, crearà un ambient de fantasia des del moment que entreu en el teatre, convidarà els espectadors a compartir la bogeria de Rumbo, a sentir-vos absolutament partícips del seu viatge i a emocionar-vos amb la senzillesa. Tot això, és clar, amanit amb el millor humor d’un pallasso.

Un espectacle de clown, multidisciplinari, en què gaudirem de música en directe, màgia, jocs malabars, il·lusionisme, i, com a plat fort i innovador, la manipulació de fum.

‘Utopía’ és un viatge. I en un viatge… tot és possible.

21:30h | ‘Solo’ – Cia. Roi Borrallas

Clown, titelles… – 40 min – per a tots els públics

L’hàbitat natural d’un pallasso és l’escena amb el públic. Però què passa quan es queda sol? És en el camerino on es barreja la persona i el personatge. On es desdibuixa la línia que els separa. Uns llimbs que no són l’escenari ni la vida real. És en aquesta frontera on té lloc aquest espectacle.

Passau i vegeu la rebotiga d’aquest artista, les vostres idees i bogeries. Vegeu com es defensa de la solitud i la rutina amb imaginació i humor. Passau i vegeu el que no veu ningú. Una persona davant de si mateixa. Un actor sense públic, un pallasso quan no l’observa ningú.

És un espectacle on es combinen titelles, manipulació d’objectes, màscares i sobretot comicitat.

Detalls

Data:
25 juny
Hora:
20:00
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

CEIP de Sant Jordi
Sant Jordi de Ses Salines, España + Mapa de Google