Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Festival de teatre ‘El Festín’

CEIP Sant Jordi

24 junio 2023

Festival de teatre ‘El Festín’- 24 de juny

· 19.30 h. El Gran Braulio | CIA. ADRIÁN CONDE (Argentina)
Teatre còmic – 55 min – per a tots els públics

Sinopsi:Braulio és el millor mag del món, o almenys això és el que ell es creu, però… qui som nosaltres per fer-li saber la veritat? Així és molt més divertit, i si sabés el ridícul que està fent, no es comportaria tal com és.

· 21.00 h. Potted | CIA. LA TRÓCOLA (Alacant)
Acrobàcia i malabars – 40 min – familiar

Sinopsi: Potted parteix de la premissa de la innovació artística. Els quatre membres de la companyia s’uneixen amb l’interès de crear un espectacle únic i original, basat en la recerca de l’espai, els objectes, les estructures i el ritme. La intenció és posar en crisi el sentit de l’objecte per a arribar a la seua essència, creant una comunicació directa amb l’espectador, carregada d’energia i impacte visual.

· 22.00 h. Tranvía nº12 | CIA. LA FINESTRA (València)
Teatre, circ – 60 min – familiar – Premi Millor Artista de Circ, Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2021

Sinopsi: Cinc diferents personatges es reuneixen en una peculiar parada d’un antic tramvia, estan nerviosos, desubicats, només tenen una cosa en comú… esperen. Estan llestos per a anar-se’n, viatjar, descobrir el que els ofereix el seu destí… el tramvia és allí esperant-los, però sempre hi ha un motiu pel qual mai surt. Aquesta emoció col·lectiva els provocarà una forma inesperada de relacionar-se, de conèixer-se, descobrint que tenen més en comú del que creien, molt de talent, la creativitat, el circ, el sentit de l’humor davant la vida i la seua peculiar resiliència.

ENTRADA GRATUÏTA

· Descarrega el programa complet ·

Detalles

Fecha:
24 junio 2023
Categoría del Evento:

Local

CEIP Sant Jordi
Sant Jordi de Ses Salines, España + Google Map