Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Festival de teatre ‘El Festín’

CEIP Sant Jordi

2 juliol 2023

Festival de teatre ‘El Festín’- 2 de juliol

· 19.00 h. L’amo des vedell | GRUP DE TEATRE JÚNIOR DES CUBELLS (Sant Josep)
Teatre – 40 min – per a tots els públics

Sinopsi: És l’any 1955, en Mariano de cas Vedell té una vaca per vendre i fa negocis amb una carnissera de Sant Antoni. El que sembla un tràmit senzill s’acaba embolicant més del compte.

· 20.00 h. Yoav i Ahmed – | CIA. CLOWNIDOSCOPIO (del món)
Contacontes – 50 min – recomanat des de 6 anys

Sinopsi: Yoav i Ahmed son dos nens que viuen a cada un dels costats d’un dels murs més conflictius del món: el que separa Israel i Palestina. La seua història d’amistat haurà d’anar més enllà de les fronteres, però no només de les físiques, sinó d’aquelles que construïm a la nostra ment. Un espectacle de David i Monma en què el teatre, la música i les arts plàstiques s’ajunten per fer-nos reflexionar sobre els murs. Els que separen els territoris i també tots els petits murs que posam dia a dia per separar-nos d’aquells diferents de nosaltres.

· 21.00 h. Comedia Visual | GROMIC (Bèlgica)
Clown – 50 min – per a tots els públics

Sinopsi: Una nova era de màgia ha començat! Un nou amo de la màgia ha arribat a l’escenari del món! Els seus maldestres poders són alhora fascinants i adorablement còmics! A través de l’actuació tendra i interactiva, Gromic revela els veritables poders màgics amagats dins tots nosaltres!

· 22.00 h. El hombre que perdía los botones | CIA. CIRC PANIC (Barcelona
Circ, aeris – 40 min – per a tots els públics

Sinopsi: Sovent el centre de la vida ens pot arribar a semblar els voltants. Com quan una fornera ens pregunta si volem la barra de pa més feta o la menys torrada i responem: “una de cada”. Jordi Panareda ens presenta un espectacle de superació personal. De la consciència de l’home únic davant de l’univers, el que s’acosta amb les pors i els dolors, el que els afronta amb valentia, el que és capaç de donar-hi voltes (i de ser de vegades embolicat també o convertir-se en l’eix de les voltes que les circumstàncies ens donen). Es pot veure l’home que porta el seu pes a sobre, l’existència, els ressons del dia a dia, els errors, els accidents i la dignitat de cada
pas nou. Qui navega a través dels elements, perseguint el pal, veient-s’hi capturat o atrapat, fins a arribar a seduir-lo o domar-lo, en un símbol reflexiu de veure’s un mateix també domat i educat per la vida. No falta un moment de retrobar el nen, la puresa buscada per l’home que després de mil naufragis i batalles ja reconeix el valuós perfum de la innocència. I després, finalment, un acostament a la companyia, a l’absolut reconeixement que som
molt poca cosa si no ens podem compartir.

ENTRADA GRATUÏTA

· Descarrega el programa complet ·

Detalls

Data:
2 juliol 2023
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

CEIP Sant Jordi
Sant Jordi de Ses Salines, España + Mapa de Google